Mali BU – GLASBENA ZABAVA ZA OTROKE
 
Glasba ima v življenju ljudi pomembno vlogo. Tako kot je za otroka pomembno gibanje, verjamem, da je za otroka glasba lahko izhodišče za spoznavanje svojih potencialov in razsežnosti. Prav zato izvajam pravo glasbeno zabavo za najmlajše. Skupaj spontano prepevamo, ritmično poskakujemo, plešemo, izmišljamo si preproste rime, telovadimo, skratka počnemo vse tisto, kar nas zabava vse od 15 do 45 minut, odvisno od starosti in pripravljenosti otrok. Vse, kar počnemo, zmoremo vsi.
Zabava poteka ob kvalitetnem ozvočenju, Cd komponenti in z daljinskim mikrofonom. Najbolj veseli in igrivi so konec zabave tudi nagrajeni. V mojem nahrbtniku nikoli ne zmanjka nagrad, igrač,
 

FOTO GALERIJA

 
SHOW PROGRAM ZVEZDAM POJEMO
 
Komur pa v življenju primanjkuje humorja, plesa in glasbe, mora v svojo družbo povabiti Jožeta Kranjca in Marjana Uljana, osrednja izvajalca programa Zvezdam pojemo. Oba dobro poznana lika iz oddaje TV Slovenija Zvezde pojejo, kjer sta s svojimi prispevki navdušila tako strokovno žirijo kot občinstvo samo. Le kdo se ne spomni skladb Ko to tamo peva, Nadalina, Kangla, Je treba delat, Mi imamo se fajn, Mezinček,…, in seveda še drugih vročih hitov podobnega žanra. V letu 2011 za vse ljubitelje tovrstnega showa pripravljata izid zgoščenke.
 
 
 
 
 
NUDIMO ŠE NASLEDNJE
 
Nekateri izmed vas pa si morda želite izposoditi le ozvočenje, opremo, morda si želite posrednika pri iskanju voditelja vaše prireditve, ali pa  iščete kvalitetne glasbenike, ki bi popestrili vašo zabavo, nenazadnje vam lahko pomagam tudi pri iskanju čarovnika, animatorja,…
Kakorkoli, vsi, ki potrebujete kakršnokoli pomoč, zavrtite mojo telefonsko številko. Trudil se bom, da vam bom pri reševanju vaših želja, pomagal.
 
Marjan Uljan
 

Sponzorji

Facebook

SFbBox by website